НИЕ ОТ ФИРМА ИЦКО СТРОЙ

пpeдлaгaме c дocтъпни цeни пoĸpиви ĸoнcтpyĸции, зa ĸъщи, блoĸoвe и гoлeми cгpaди. Ние Правим вcичĸи видoвe peмoнтни дeйнocти cвъpзaни c пoĸpиви, peмoнти, хидзoлaции и дpyги външни peмoнти нa най ниcĸи цeни Haшaтa фиpмa ”Ицко cтpoй” EOOД извъpшвa peмoнти нa cгpaди и пaнeлни блoĸoвe в Пловдив, Русе, Плевен, София, , Стара Загора и дpyги гpaдoвe.

Panel only seen by widget owner
1,200
ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ
1,277
РЕМОНТИРАНИ ПОКРИВА
890
ХИДРОИЗОЛАЦИИ НА ПОКРИВИ
Free Number Counter widget

ФАКТОРИ, ОПРЕДЕЛЯЩИ ЦЕНАТА

 1. Имайте предвид, че по-евтиното не винаги е най-изгодно. А в случая с ремонта на покриви, цените се определят от няколко фактора, които е добре да знаете при планирането на ремонта: 
 2. МАТЕРИАЛИТЕ – Съветваме Ви да не правите компромис с тяхното качество и устойчивост, тъй като именно те са изложени на тежки метеорологични условия.
 3.  Имайте предвид, че колкото по-качествени са те, толкова повече се увеличава животът на покрива, но с това се покачва и цената. 
 4. Керамични керемиди – добър избор при Скатен покрив  Бетонови керемиди – необходим по-малък брой от керамичните, но по-висока цена · Битумни керемиди-Шингли Битумни керемиди с медно покритие 
 5.  РАЗМЕРЪТ НА ПОКРИВА – Цената се определя на квадратен метър, което включва труда и материалите на самият ремонт: · Цялостен демонтаж на съществуваща конструкция и изграждане на нова
 6. Цялостен ремонт на покрив: разкриване на покрива, почистване на основата, полагане на мушама, наковаване на летви, нареждане на керемиди, измазване на капаци, почистване на строителни отпадъци:
 7.  Ремонт на покрив с керемиди МЕСТОПОЛОЖЕНИЕТО – За нас няма значение ВИДЪТ НА ПОКРИВА 
 8. – За скатния покрив например са необходими материали, способни да се изкривяват, така че да не увредят покритието.
 9.  Дървената, стоманобетонната или метална носеща конструкция на вашия покрив може да бъде покрита с различни керемиди, в зависимост от това дали е скатен, плосък или мансарден. 
 10. Сложността и достъпността на покривната конструкция също играе важна роля в оформянето на крайната цена. 

 11. ЩЕТИ – ПРИЧИНАТА ЗА РЕМОНТА – в зависимост от щетата по покрива, средните цени варират с включени труд и материали, както следва:
 12.  · Нареждане, разкриване или сортиране на керемиди Демонтаж и монтаж на улуци 
 13. · Полагане на мушама (варира според марката) Казанче 
 14. Подмяна на водосточни тръби Течащ покрив: · Хидроизолация на покриви на панелни блокове 
 15.  Хидроизолация на плоски покриви  Имайте предвид, че ремонтът на стария ви покрив излиза много по-евтино,
 16.  отколкото той да бъде демонтиран и поставен нов, но е необходимо наш специалист да прецени нужните действия. Не се колебайте да поискате раздробяване на дадената крайна цена за отделните материали и труд. Важното е да балансирате средната цена, но да не се пренебрегват качеството на материалите и професионализма на нашите специалисти за ремонт на покриви. Съветваме ви: Да се доверите на Ицко строи можете да получите конкретни оферти за вашия ремонт. Всичко това на едно място без нужда да прекарате часове интернет, търсейки най-подходящия специалист