хидроизолация

Стабилната основа е важна Не позволявай на подпочвената влага и дъждовната вода да съсипят дома ти. Избери хидроизолация на основи от Ицко Строй Еоод . Работим само с първокласни материали и ти гарантираме прецизен краен резултат, който ще предпазва основите на дома ти дългосрочно.

Имате теч на покрива и му трябва хидроизолация? Не се притеснявайте, тъй като това е нормално, ние от

PokriviRemonti.com

ще поправим покрива! Всеки хубав покрив, изложен на агресивните влияния на времето има момент, в който трябва да се ремонтира.

Ако хидроизолацията на покрива ви, положена в момента е битумна, течовете се дължат на няколко фактора:

– Качество на материала.
– Качество на работата.
– Факта, че битума не приема температурните разширения (лято и зима), поради тази причина той се напуква или отлепва.

Полагането на ролкови материали изисква висококвалифициран персонал. Необходимо Е да се обърне специално внимание на шевовете между ролките и аераторите, капачките, парапетите и отдушниците на покрива ви. Един 1000 м² покрив има над 1 километър наставки и шевове! При тази статистика, вероятността да се направи грешка, е много голяма. А само един отвор от 1 мм в тези 1 километра шевове може да доведе до големи бели за покрива ви.

Ако имате теч на покрива, то той трябва да се премахне в най-ранен срок, преди да доведе до по-големи проблеми, затова свържете се с pokriviremonti.com сега! Логично е за ремонта на покриви да се използват най-разпространеният вид ролкова битумна хидроизолация (защото е най-евтина), но когато търсим още по-високо качество, алтернатива са безшевните хидроизолационни покривни материали като течна гума.

Екипа на ицко Строй ЕООД (pokriviremonti.com) извършва хидроизолация на покривите с няколко различни материала, в зависимост от типа на обекта, бюджета и желанието на клиента:

  • Изола Петров.
  • Salambo.
  • General Membrane.
  • Чешки битум.
  • Руски битум.
  • Течна гума.

Когато се наложи да се извърши ремонт и изолация на покрива, често се налага избор на хидроизолация между обмазна хидроизолация, и битумна. И двата вида изолации имат своите качества, но имат и своите недостатъци.

Вариантите за хидроизолация на покрив които извършва pokriviremonti.com са два основни типа:

БИТУМНА ХИДРОИЗОЛАЦИЯ ОТ ИЦКО СТРОЙ ЕООД

Битумните мембрани са едни от най-ползваните решения за хидроизолация и ремонт на покрив. Предимството на битумната (рулонната) хидроизолация пред разливната (мазаната) хидроизолация е, че битумните мембрани са произведени в завод, по специални стандарти и лабораторно тествани за издръжливост, докато разливната хидроизолация се приготвя на обекта.

При приготвянете на течната хидроизолация, пропорциите зададени от производителя може да бъдат объркани, което може да доведе до влошаване на качеството на изолацията. По този начин характеристиките на обмазната хидроизолация описани от производителя, стават различни от тези, които реално получавате при полагането на обекта.

Тук се появява и въпросът дали една строителна бригада може да забърка материал със същото качество, както произведения в завод и ISO сертифициран битум. Битумните хидроизолации са силно подходящи за нашите географски ширини, поради високата им издръжливост, което обуславя и по–големите гаранции за качество от поне 10-15 години.

Битумните хидроизолационни материали, също така са приети екологично. Компонентите им са без радиоактивни елементи, канцерогенни, токсични и вредни вещества.

Трайност и издръжливост са едни от основните характеристики на битумните мембрани. Техни предимства са: водонепропускливост, гъвкавост при ниски температури, издръжливост при високи температури. Рулонната битумна хидроизолация се полага с газопламъчно заваряване, според наклона на покрива. За да се спре проникването на каквато и да е влага в конструкцията на покрива, е необходимо да се загръщат бордовете, комините и другите елементи. Битумните мембрани (хидроизолация) без минерална посипка не могат да защитят покрива от вредните UV лъчи, затова се полага втори пласт хидроизолация, която е с минерална посипка и има дебелина от минимум 4,5 кг/м2.

ТЕЧНА ХИДРОИЗОЛАЦИЯ НА ПОКРИВ ОТ „PokriviRemonti.com“

Може да бъде положена и течна хидроизолация на покрива, получавате монолитно гумено покритие без шевове и механични скрепителни елементи. При полагане се използват четки и валяци, и по този начин мазаната хидроизолация се втрива в покрива и не се пропуска и милиметър от основата, без да е хидроизолирана. Крайното покритие на покрива е на 4-ри слоя, като това не създава шевове в никакъв случай.

Заслужава да се отбележи високата еластичност на течната хидроизолация, която е много важна при различни температурни условия през лятото и зимата (-25 C до +250 C) и деформации на носещите конструкции един спрямо друг.

В допълнение, течната хидроизолация има отлична адхезия (сцепление) с почти всички строителни материали (битумни покрития, бетон, метал, замазки, дърво и други).

ПОРЪЧАЙ ОТ „PokriviRemonti.com“ В Пловдив:

Потърсете ни сега през формата за контакти на сайта ни или се обадете на телефон 0897722636. Ще дойдем на място, ще огледаме, даваме ви най-добрата оферта според вашия бюджет и започваме веднага!

Ремонт на покрив хидроизолация
Ремонт на покрив хидроизолация